26/06/2024

Автоматичен акумулаторен винтоверт за гипсокартон Makita DFR550Z 18V

Автоматичен акумулаторен винтоверт за гипсокартон Makita DFR550Z 18V (без батерия и зарядно)

Ако търсите надежден и мощен винтоверт за гипсокартон, автоматичният акумулаторен винтоверт Makita DFR550Z е идеалният избор за вас. С този инструмент ще можете да извършвате работа с висока прецизност и ефективност.

Основни характеристики:

Мощност: Винтовертът работи с 18V литиево-йонна батерия, което осигурява достатъчно мощност за продължителна и ефективна работа. (Моля, имайте предвид, че батерията и зарядното устройство не са включени в комплекта и трябва да се закупят отделно.)

Удобство: Компактният и ергономичен дизайн на винтоверта гарантира лесно и комфортно използване, дори при продължителна работа.

Автоматизация: С автоматичното подаване на винтове, вие ще спестите време и усилия, като не се налага ръчно да зареждате всеки винт.

Приложение: Специално проектиран за монтаж на гипсокартон, Makita DFR550Z е изключително подходящ за строителни и ремонтни дейности както в домашни условия, така и в професионална среда.

Издръжливост: Изработен от висококачествени материали, този винтоверт е създаден да издържа на натоварена работа и да осигурява дълготрайна надеждност.

Тегло: Лек и удобен за манипулиране, което го прави подходящ за работа в различни условия и позиции.

С автоматичния акумулаторен винтоверт за гипсокартон Makita DFR550Z, ще получите надежден инструмент, който ще улесни вашата работа и ще ви помогне да постигнете професионални резултати.

Посетете Instrushop.bg, за да научите повече и да закупите този винтоверт още днес!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest