26/06/2024

Акумулаторен безчетков тример Raider RDP-SBBC20

Акумулаторен безчетков тример Raider RDP-SBBC20 Solo R20, 300 мм, 20 V

Акумулаторният безчетков тример Raider RDP-SBBC20 Solo R20 е надежден и мощен инструмент, създаден за ефективно поддържане на вашата градина. С 20-волтова батерия и безчетков мотор, този тример предлага висока производителност и дълготрайност. Лек и удобен за работа, той е идеалният избор за подрязване на трева и поддържане на красива и подредена градина.

Основни характеристики

Мощност и ефективност: Безчетковият мотор осигурява по-дълъг живот на инструмента и по-ефективна работа в сравнение с традиционните мотори с четки.

Диаметър на косене: С 300 мм диаметър на косене, тримерът покрива голяма площ за кратко време, което го прави идеален за по-големи градини.

Удобство и лекота: Леката конструкция и ергономичният дизайн намаляват умората по време на работа, като осигуряват комфорт дори при продължителна употреба.

Регулируема дължина на дръжката: Позволява персонализиране според височината на потребителя за по-удобна и безопасна работа.

Акумулаторна батерия: Липсата на кабел осигурява свобода на движение и удобство при работа на места без достъп до електрическо захранване. Батерията е съвместима с всички инструменти от серията Raider R20.

Акумулаторният безчетков тример Raider RDP-SBBC20 Solo R20 е идеалният избор за всеки, който търси надежден и ефективен инструмент за поддържане на своята градина. С висока производителност, удобство и лесна употреба, този тример ще ви помогне да постигнете перфектен резултат всеки път.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest