26/06/2024

Акумулаторен Верижен Трион DeWALT DCMPS520P1 18V

Акумулаторният верижен трион DeWALT DCMPS520P1 18V е високоефективен инструмент, идеален за разнообразни задачи в градината и на строителната площадка. Този мощен и надежден трион предлага перфектна комбинация от мобилност и производителност, благодарение на своето 18V акумулаторно захранване и иновативни технологии.

Основни характеристики:

Напрежение: 18V

Тип батерия: Li-Ion, включена в комплекта

Капацитет на батерията: 5.0 Ah

Дължина на шината: 20 см

Тегло: само 3.8 кг, което го прави лесен за маневриране и продължителна работа без умора

Скорост на веригата: 6.5 м/сек, осигуряваща бързо и ефективно рязане

Безчетков мотор: DeWALT DCMPS520P1 е оборудван с безчетков мотор, който предлага по-дълъг живот на инструмента и по-висока ефективност.

Лесна поддръжка: Системата за автоматично смазване на веригата и лесното регулиране на опъването на веригата без нужда от инструменти улесняват поддръжката и удължават живота на веригата.

Безопасност и комфорт: Ергономичният дизайн и гумираната ръкохватка осигуряват комфорт и контрол по време на работа, а вграденият предпазител за защита от обратен удар повишава безопасността.

Гъвкавост и мобилност: Акумулаторното захранване позволява работа на труднодостъпни места без нужда от електрически кабели, осигурявайки максимална гъвкавост.

Акумулаторен Верижен Трион DeWALT DCMPS520P1 18V е перфектното решение за тези, които търсят мощен и удобен инструмент за разнообразни задачи. С неговата надеждност и производителност, той ще се превърне в незаменим помощник във вашата работа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest