26/06/2024

АКУМУЛАТОРЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН EINHELL GE-LC 18 LI KIT, 4501760

Акумулаторният верижен трион Einhell GE-LC 18 Li Kit (4501760) е отличен инструмент за рязане на дървесина и градинарство. Той се захранва с мощна 18V литиево-йонна батерия, която осигурява свобода на движение без кабел, което го прави идеален за работа на открито. Трионът разполага с верига Oregon и водеща шина, което гарантира прецизност и висока ефективност при рязане.

Сред основните характеристики са автоматичното смазване на веригата, което улеснява поддръжката и удължава живота на инструмента, както и удобната и ергономична ръкохватка, която осигурява комфорт при продължителна работа. Einhell GE-LC 18 Li Kit също така има система за защита от обратен удар, която гарантира безопасността на оператора по време на работа.

Комплектът включва батерия и зарядно устройство, което позволява незабавно използване след покупката. Лекото тегло и компактният дизайн на този трион го правят лесен за маневриране и удобен за съхранение. Този инструмент е идеален за любители и професионалисти, които търсят надежден и мощен верижен трион за различни задачи в градината и на строителната площадка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest