26/06/2024

АКУМУЛАТОРЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН HUSQVARNA 330I, 36 V, 30 СМ, 967893712

Акумулаторният верижен трион Husqvarna 330i, 36 V, 30 СМ, 967893712 е мощен и ефективен инструмент, идеален за разнообразни задачи в двора и градината. Със своето работно напрежение от 36 V и дължина на шината от 30 см, този модел осигурява висока производителност и удобство при работа.

Основни характеристики:

Напрежение на батерията: 36 V

Дължина на шината: 30 см

Тегло (без батерия):2.7 кг

Скорост на веригата: 15 м/сек

Предимства:

Лек и ергономичен дизайн: Акумулаторният трион Husqvarna 330i е лесен за маневриране, което го прави подходящ за работа на височина и в тесни пространства.

Мощен безчетков мотор:Осигурява по-дълъг живот на мотора и по-висока ефективност в сравнение с традиционните мотори.

Батерия с дълъг живот: Литиево-йонната батерия предоставя висока производителност и дълго време на работа с едно зареждане.

Лесна поддръжка: Без нужда от сложна поддръжка, този трион е винаги готов за работа.

Husqvarna 330i е идеален за домашни потребители и професионалисти, които търсят надежден и ефективен инструмент за рязане на дървета, клони и други материали. Този верижен трион е отличен избор за поддръжка на градината, подрязване на дървета и дори за някои строителни работи.

С Husqvarna 330i получавате не само мощен инструмент, но и високо ниво на комфорт и безопасност. Ергономичният дизайн и лесното управление правят работата с този трион удоволствие, а интегрираните функции за безопасност осигуряват защита по време на работа.

Акумулаторният верижен трион Husqvarna 330i е идеалният избор за всеки, който търси надеждност, мощност и удобство в един компактен и лек инструмент. С него всяка задача става по-лесна и по-бърза за изпълнение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest