26/06/2024

АКУМУЛАТОРЕН ВЕРИЖЕН ТРИОН MAKITA DUC353Z + КОМПЛЕКТ БАТЕРИИ И ЗАРЯДНО MAKITA 198077-8, LXT + ПОДАРЪК МАСЛО

Акумулаторен Верижен Трион Makita DUC353Z: Комплект с Батерии и Зарядно Makita 198077-8 LXT + Подарък Масло

Акумулаторният верижен трион Makita DUC353Z е идеалният инструмент за всички, които търсят ефективност, мобилност и надеждност при дървообработване и поддръжка на градини. Този комплект включва батерии и зарядно устройство Makita 198077-8 LXT, както и подарък масло за веригата, което осигурява оптимална работа и дълготрайност на триона.

Основни Характеристики:

Мощност и Производителност: Makita DUC353Z е оборудван с мощен безчетков мотор, който осигурява висока ефективност и по-дълъг живот на инструмента. С две 18V батерии (36V), този трион предлага изключителна мощност и производителност, сравнима с бензиновите модели.

Лекота и Маневреност: Благодарение на компактния и лек дизайн, този верижен трион е изключително удобен за работа. Идеален за рязане на клони, дървета и други дървени материали както в градината, така и на строителни обекти.

Удобство и Безопасност: Трионът разполага с ергономична ръкохватка, която намалява умората по време на работа. Вграденият автоматичен механизъм за смазване на веригата и системата за защита от обратен удар осигуряват максимална безопасност по време на използване.

Екологичност: Работейки на батерии, Makita DUC353Z е екологичен избор, който не излъчва вредни емисии и има ниски нива на шум, правейки го подходящ за работа в населени места.

Комплектът Включва:

Верижен трион Makita DUC353Z: Високопроизводителен и надежден инструмент за различни дървообработващи задачи.

Батерии и зарядно Makita 198077-8 LXT: Две 18V батерии и бързо зарядно устройство, които осигуряват продължителна работа и минимални престои.

Подарък масло за веригата: Осигурява оптимална работа и дълготрайност на веригата.

Makita DUC353Z е перфектното решение за всеки, който търси мощен и мобилен верижен трион. С включените батерии и зарядно устройство, както и подаръчното масло за веригата, този комплект предлага всичко необходимо за започване на работа веднага. Изберете Makita за качество, надеждност и професионални резултати.

За повече информация и поръчка, посетете Instrushop.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest