26/06/2024

АКУМУЛАТОРЕН ВИБРОШЛАЙФ MAKITA DBO480Z, LXT, 18 V, 114Х102 ММ, БЕЗ БАТЕРИЯ И ЗАРЯДНО

Акумулаторен виброшлайф Makita DBO480Z LXT 18V 114×102 мм (без батерия и зарядно)

Акумулаторният виброшлайф Makita DBO480Z LXT 18V е висококачествен инструмент, предназначен за професионалисти и любители, които се нуждаят от надеждно и ефективно шлифоване. Този модел предлага множество предимства, които го правят идеален за различни приложения.

Основни характеристики:

Напрежение: 18V

Размер на шлифовъчната плоча: 114×102 мм

Без батерия и зарядно устройство: Този модел се предлага без батерия и зарядно, което го прави идеален за потребители, които вече разполагат с батерии от други инструменти на Makita LXT серията.

Компактност и лекота: С компактния си дизайн и ниско тегло, виброшлайфът е лесен за маневриране и използване дори в тесни пространства.

Ефективност: Мощният мотор осигурява висококачествено шлифоване с минимални усилия.

Приложения:

Дървообработка: Идеален за шлифоване на дървени повърхности, отстраняване на боя и подготовка на дървени елементи за боядисване или лакиране.

Метал: Подходящ за леки шлифовъчни работи върху метални повърхности.

Стени и тавани: Може да се използва за шлифоване на стени и тавани преди боядисване.

Предимства:

Ергономичен дизайн: Удобната дръжка осигурява комфорт при продължителна работа, като намалява умората на ръцете.

Висока производителност: Със своите 18V, инструментът осигурява мощност и издръжливост, които гарантират ефективност и качество на работа.

Гъвкавост: Съвместимостта с батериите на Makita LXT серията позволява лесно използване и смяна на батериите между различни инструменти.

Акумулаторният виброшлайф Makita DBO480Z LXT 18V е надежден и ефективен инструмент, който съчетава висока производителност и удобство при работа. Той е идеален за всеки, който търси качествен и удобен виброшлайф за различни шлифовъчни задачи. Независимо дали сте професионалист или любител, този инструмент ще ви помогне да постигнете отлични резултати с минимални усилия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest