26/06/2024

АКУМУЛАТОРЕН ВИНТОВЕРТ DEWALT DCD708NT, 18V, 65NM

Акумулаторният винтоверт DeWalt DCD708NT 18V 65Nm е мощен и компактен инструмент, създаден за професионалисти и домашни майстори, които търсят надеждност и висока производителност. Снабден с 18V литиево-йонна батерия и максимален въртящ момент от 65Nm, този винтоверт е идеален за широк спектър от задачи, включително пробиване и завиване на винтове в различни материали.

Основни характеристики:

Напрежение: 18V, което осигурява оптимална мощност и дълъг живот на батерията.

Максимален въртящ момент: 65Nm, гарантиращ ефективна работа с твърди материали.

Компактност и лекота: Ергономичен дизайн, който позволява удобна и продължителна работа без умора.

2-скоростен редуктор: Позволява настройка на скоростта според нуждите на задачата – 0-450 об/мин и 0-1650 об/мин.

LED осветление: Вградена LED светлина за осветяване на работната зона, осигурявайки прецизност и безопасност при работа в слабо осветени места.

Безчетков мотор: Удължава живота на инструмента и намалява нуждата от поддръжка.

DeWalt DCD708NT е перфектен за използване в строителството, дърводелството, монтаж на мебели и различни ремонтни дейности. Благодарение на своята мощност и гъвкавост, този винтоверт може да се справи с широк спектър от задачи – от завиване на винтове в дърво и метал до пробиване на отвори.

Комплектът включва:

Акумулаторен винтоверт DeWalt DCD708NT 18V, 65NM

– Куфар за съхранение и транспортиране

Акумулаторният винтоверт DeWalt DCD708NT е надежден и мощен инструмент, който ще задоволи нуждите на всеки професионалист или домашен майстор. Със своите отлични характеристики и здрав дизайн, този винтоверт ще бъде верен помощник при всякакви задачи и проекти.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest