18/06/2024

Акумулаторен саблен трион Bosch GSA 18V-32 Professional от instrushop.bg

Акумулаторният саблен трион GSA 18V-32 Professional от Bosch е мощен и надежден инструмент, подходящ за професионална употреба в строителството и ремонта. Основни характеристики на този модел включват:

Мощност и ефективност: Захранван от 18V батерия, трионът предоставя висока производителност и позволява продължителна работа без нужда от прекъсване за зареждане.

Ергономичен дизайн: Този модел е проектиран с ергономична ръкохватка и оптимизиран баланс, което намалява умората при продължителна употреба и подобрява прецизността на рязане.

Лесна смяна на ножовете: Системата SDS позволява бърза и лесна смяна на ножовете без инструменти, което спестява време и усилия.

Издръжливост: Изработен от висококачествени материали, GSA 18V-32 е устойчив на износване и повреди, което го прави дълготраен избор за професионалисти.

Този трион е подходящ за разнообразни приложения, включително рязане на дърво, метал и пластмаса, и е идеален за работа в труднодостъпни места благодарение на компактните си размери и маневреността си.

Повече информация можете да намерите на официалния сайт на Instrushop.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest