18/06/2024

Акумулаторен ударен гайковерт DeWalt DCF894P2

Акумулаторен ударен гайковерт DeWalt DCF894P2 е с впечатляваща мощност и функционалност. Той работи с напрежение от 18V и има максимален въртящ момент от 447 Nm, което го прави идеален за различни задачи, включително затягане и разхлабване на гайки и болтове. Снабден е с безчетков мотор, който осигурява по-дълъг живот на инструмента и по-ефективна работа.

DCF894P2 разполага с 1/2-инчов захват, което позволява използването на различни видове накрайници и аксесоари. Комплектът включва два 5.0 Ah Li-Ion батерии, които осигуряват дълго време на работа без необходимост от чести зареждания, както и зарядно устройство, което позволява бързо зареждане на батериите.

Инструментът е проектиран с ергономична дръжка и компактни размери, което го прави удобен за използване дори в тесни пространства. Също така, има вградена LED светлина, която осветява работната зона за по-голяма прецизност и безопасност.

DeWalt DCF894P2 е подходящ както за професионални майстори, така и за домашни потребители, които търсят надежден и мощен гайковерт за своите проекти. За повече информация и покупка, можете да посетите Instrushop.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest