12/04/2023

Инверторни климатици Midea Breezeless E

Климатици Midea

Постигнете комфорт чрез интелигентна обучаваща се технология

Снабден с най-новия интелигентен алгоритъм за обучение, Климатик Midea Breezeless E умее да изчислява различни възможности за подобряване на климатизацията и да работи с висока степен на енергийна ефективност. Осигурява изключителен комфорт чрез охлаждане без да се усеща въздушен поток (Breezeless), бързо отопление (Heat Flash), стерилизация с AirMagic+ и интелигентна Over-The-Air (OTA) технология.

Функции

  • Доклад за пестене на енергия
  • Интелигентен обучаващ се алгоритъм
  • Интелигентна крива на съня
  • Cool Flash Plus
  • Breezeless технология
  • Heat Flash
  • Air Magic+
  • i-Clean
  • OTA технология

Доклад за пестене на енергия

Климатици Midea разполагат с изключително точна технология за проследяване на консумацията, която може да отчете енергийната консумация, идентифицира причините за ненужно висока консумация и предоставя персонализирани съвети за пестене на енергия чрез MSmartHome. Може да се насладите на оптимален комфорт, като същевременно намалите разходите за енергия.

Интелигентен обучаващ се алгоритъм

Климатикът Midea Breezeless E може интелигентно да предвижда и изпълнява най-ефективната програма за работа с енергоспестяващ режим с до 20% пестене на енергия за перфектен екологичен комфорт.

Интелигентна крива на съня

Midea Breezeless E може автоматично да регулира температурата по време на сън според вашите лични предпочитания, за да поддържа комфортен климат през цялата нощ.

Cool Flash Plus

Технологията Midea Cool Flash Plus може мигновено да охлади цялата стая. С голям обем на въздуха и продължителен въздушен поток, температурата в цялото помещение може да спадне с 6,3°C само за 10 минути*.

Breezeless технология

Структурата Twinflap™ със 5013 мини дупки може да преобразува силния въздушен поток в хиляди малки въздушни отвори, които ви предоставят най-нежното охлаждащо докосване.

Heat Flash

С мощен топъл въздушен поток тази технология може да затопли цялото помещение бързо. Температурата в стаята може да се повиши с 10,4°С само за 10 минути.

Air Magic+

Произведените отрицателни йони изпълват помещението и унищожават бактерии, включително Escherichia coli, Staphylococcus aureus и H1N1.

i-Clean

4-степенната технология за самопочистване с висока температура дълбоко почиства вътрешния топлообменник на климатика, поддържайки въздуха в помещението чист и свеж.

OTA технология

OTA технологията позволява актуализиране на софтуера на климатика чрез безжичната мрежа. Така Midea може да осъществява непрекъснато актуализации, функционални оптимизации и предварителна поддръжка.

Останете свързани

Приложението Midea Smart Home работи с Amazon Alexa, Google Home и IFTTT.

Направете дома си по-уютен, безопасен и ефективен. Интелигентните устройства на Midea автоматично се откриват близо до вас, което позволява лесна връзка с интернет и нашето приложение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest