12/03/2023

Инверторни климатици Midea GAIA

Климатици Midea

Хибридна технология за подаване на свеж въздух в помещението

Благодарение на хибридната система за обмен на свеж въздух, външният въздух може да се подава към климатизираното помещение. След това, с иновативната технология за микро-положително налягане, вътрешното налягане на въздуха се поддържа по-високо от външното. Това означава, че застоялият въздух ще бъде изхвърлен навън, следователно в помещението винаги ще има чист и свеж въздух.

Breezeless технология TwinFlap™ с микро отвори

Двете противоположни клапи могат да отклоняват и завихрят въздушния поток, за да осигурят охлаждане с едва доловим бриз. Всички 7928 микроотвора на двата дефлектора са проектирани така, че да разсейват хладния въздушен поток, който се разделя на хиляди фини въздушни струи и по този начин се създава усещането за прохладен бриз в помещението.

H13 HEPA филтър

С ефикасност до 99,95%, HEPA филтърът успява да филтрира входящият свеж въздух в помещението от PM 03, много малките частици прах, бактерии, цветен прашец, гъбички и микроби.

Интелигентно Wi-Fi управление

Midea GAIA разполага с вграден Wi-Fi модул за управление, който работи с Google Assistant, Amazon Alexa, Siri Assistant и много други. Можете лесно да управлявате климатика си чрез интуитивното приложение или с гласови команди.

High Density филтър

В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Иновативна хибридна технология за приток на свеж въздух в помещението

Благодарение на хибридната система за обмен на свеж въздух, климатици Midea подават външния въздух към климатизираното помещение. С иновативната технология за микро-положително налягане, вътрешното налягане на въздуха се поддържа по-високо от външното. Това осигурява премахването на задържания въздух и винаги гарантира наличието на чист и свеж въздух в помещението.

Безвъздушна технология TwinFlap™ с микро отвори

Системата TwinFlap™ на климатици Midea използва две противоположни клапи, които отклоняват и завихрят въздушния поток, осигурявайки охлаждане с едва доловим бриз. Всичките 7928 микро отвора на двата дефлектора са специално проектирани, за да разсейват хладния въздушен поток на хиляди фини въздушни струи и така създават усещането за прохладен бриз в помещението.

HEPA филтър клас H13

С ефективност до 99,95%, HEPA филтърът на Midea успява да филтрира влизащия свеж въздух в помещението, задържайки вредни прахови частици с размер PM 03, бактерии, цветен прашец, гъбички и микроби.

Интелигентно Wi-Fi управление

Midea GAIA разполага с вграден Wi-Fi модул за управление, съвместим с Google Assistant, Amazon Alexa, Siri Assistant и други популярни системи. Лесно можете да контролирате Вашата климатична система чрез интуитивното приложение или чрез гласови команди.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените филтри за прах, филтърът с висока плътност, Midea GAIA е в състояние да улавя най-фините прахови частици във въздуха, осигурявайки до 80% по-чист въздух във вашето помещение.

Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичният филтър на Климатици Midea ефективно премахва формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и неприятни миризми, осигурявайки свежа и приятна атмосфера в помещението.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно премахва бактерии и вируси, като действието на сребърните йони върху техните клетъчни структури ги унищожава и разрушава. Така въздухът в помещението остава пречистен за Вас и Вашето семейство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest