12/04/2023

Соларни лампи

соларни лампи

Соларни лампи градински и улични

В последно време соларни лампи стават все по-популярен и предпочитан избор за осветление на открити площи като градини, паркове, места за паркиране, че дори и като улично осветление.

Соларните лампи имат панел улавящ слънчевата светлина, като преобразуват енергията в електричество и зареждат вградена батерия. Осветителните тела от този тип разполагат с различни по мощност и количество диоди. От там и различни по мощност вградени батерии.

Доста популярни модели соларни лампи са тези с вграден сензор за светелина, който при настъпване на тъмната част на деня активира автоматично осветление на лампата. Или пък със сензор за движение, който активира лампата при засичане на движение в дадена област.

Като екстри към някой модели соларни лампи производителите предлагат дистанционно управление, с което лесно можете да променяте режимите на работа. От такъв с пълна автономност да може да се активира когато стане тъмно до такъв режим със задаване на определени часове на работа, след което лампата да се изключи сама.

Разнообразието на соларни лампи, както и качеството им в последните няколко години рязко се увеличи. Цените също са доста ниски спрямо качеството. Изберете коректен търговец на соларни лампи с добри гаранционни условия и си доставете светлина на открито за много години.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest