12/04/2023

Сглобяеми къщи на най-ниски цени

сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи Кисьов

Най-доброто съотношение цена/качество за сглобяеми къщи на пазара идва от Сглобяеми къщи Кисьов.
Цените на турските къщи изработвани по български проекти под надзора на фирмата на Кисьов са толкова добри, че за кратко време фирмата стана нарицателно за сглобяеми къщи. Те спечелиха голяма част от пазара с цената си, но задържаха позициите си с качеството на изработка.

Може би не е известно за широката удитория, че в съседна Турция има над 75 фирми производители на сглобяеми конструкции. Не всички обаче предлагат качеството, което се рекламира. За разлика от повечето фирми предлагащи турски сглобяеми къщи на българския пазар, Кисьов непрестанно следи на място в Турция качеството, взема проби от конструкциите за тесване и не позволява до клиентите му да достига некачествена продукция.

Къщите се градят да служат с години или често с мисълта да ни служат до живот. Ето защо има значение от кой ще поръчате изработка на турска сглобяема къща. Не се доверявайте на фирми без история, без референции от клиенти, без ясно и добро представяне.
Много фирми не описват подробно конструкциите на своите къщи, ниските цени при тях са за сметка на вложените материали. Внимавайте!!! Не бихте искали да правите къщите си повторно или на късен етап да разберете, че за същите пари които сте вложили е можело да получите по-качествена сглобяема къща.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest